Περιβαλλοντικές Ιστορίες από τους Προγόνους μας – Environmental Stories by our Ancestors

Erasmus+ ‘Children of a Green World’ ebook

Ως μέρος του έργου Erasmus+ «Children of a Green World», μαθητές από τις χώρες εταίρους του έργου ξεκίνησαν ένα εκπαιδευτικό και πολιτιστικό ταξίδι για να εξερευνήσουν τη σχέση μεταξύ των γενεών και του περιβάλλοντος. Αυτό το ebook είναι το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, το οποίο συγκεντρώνει συνεντεύξεις που διεξήγαγαν οι μαθητές με ηλικιωμένους από την Ελλάδα, την Τσεχική Δημοκρατία, την Τουρκία και τη Λετονία.

Μέσα από αυθεντικές συνεντεύξεις, παρουσιάζονται οι εμπειρίες ανθρώπων που έχουν ζήσει εποχές αλλαγών, έχουν δει κοινωνικούς και τεχνολογικούς μετασχηματισμούς και έχουν διατηρήσει τα ήθη και τις αξίες των πολιτισμών τους. Κάθε πρεσβύτερος προσφέρει μια μοναδική οπτική για τη χώρα του, την ιστορία και την προσωπική του ζωή, εμπλουτίζοντας την κατανόησή μας για το παρελθόν και τα διδάγματα του για το παρόν και το μέλλον.

Ο στόχος αυτού του ebook είναι διπλός: να διατηρήσει τις ιστορίες των προγόνων μας για τις μελλοντικές γενιές και να καλλιεργήσει μεγαλύτερη εκτίμηση και σεβασμό για τους διαφορετικούς πολιτισμούς της Ευρώπης. Μοιράζοντας αυτές τις συνεντεύξεις, ελπίζουμε να συνδέσουμε τους αναγνώστες με τις αξίες και τις εμπειρίες που μοιραζόμαστε και την ποικιλομορφία που μας εμπλουτίζει.

Για να διαβάσετε το ebook χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο

https://drive.google.com/file/d/116zbYAASMVeNqSN8oGiJ8VmR3OpL89WG/view?usp=drive_link

Comments are closed.