ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση “Λυσιστράτη” του Αριστοφάνη από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε’ τάξης του Σχολείου μας την Τετάρτη 29 Μαΐου στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου. Συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες μας που εργάστηκαν σκληρά, ανέλαβαν ρόλους και δούλεψαν ομαδικά για να φέρουν στη ζωή αυτό το κλασικό αριστούργημα, δίνοντάς του μια φρέσκια και νεανική πνοή αναδεικνύοντας σοβαρά ζητήματα όπως ο πόλεμος, η ειρήνη, η ενότητα και η δύναμη της συνεργασίας και της κοινωνικής δράσης. Συγχαρητήρια και στις εκπ/κούς κα Γλυκερία Παϊσίου, κα Νίκη Μητροπούλου και κα Ιωάννα Σακκούλη που καθοδήγησαν και βοήθησαν τα παιδιά σε αυτό το εγχείρημα αφιερώνοντας μεγάλο μέρος και του προσωπικού τους χρόνου καθώς και στον εικαστικό κ. Βασίλειο Λουκόπουλο για την εθελοντική προσφορά του στη δημιουργία των σκηνικών και την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αιδεσιμότατος πατέρας Θωμάς Βαμβίνης ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγ. Βλασίου κ.κ. Ιερόθεου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Νικόλαος Ραυτόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μαρίνα Ρισβά-Πατακοπούλου, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Άγγελος Σταυρόπουλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας κα Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου, διευθυντές/ντριες σχολείων, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου.

Το θερμότατο χειροκρότημα που εισέπραξαν μαθητές και εκπ/κοί είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση ότι οι κόποι τους αναγνωρίζονται και εκτιμώνται.

Comments are closed.