Erasmus+ ‘Children of a Green World’

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελική συνάντηση για το έργο Children of A Green World από τις 15 έως τις 19 Ιουλίου στην Ισπανία υπό τη διοργάνωση του Agifodent Association και με συμμετοχή 2 εκπροσώπων του σχολείου μας και εκπροσώπων από την Τσεχική Δημοκρατία, τη Λετονία και την Ισπανία.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων εργασίας, εξετάσαμε τα αποτελέσματα των κινητικοτήτων μαθητών και εκπαιδευτικών, τα θετικά σημεία και τα σημεία προς βελτίωση και τον αντίκτυπο του προγράμματος. Οι συναντήσεις εργασίας συμπληρώθηκαν από ξεναγήσεις στην πανεπιστημιούπολη και σε διάφορες σχολές του Πανεπιστημίου της Γρανάδας, στο μουσείο UGR Musal και στον βοτανικό κήπο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης επισκέψεις σε κέντρο κατάρτισης εκπαιδευτικών και συνεντεύξεις στην περιφερειακή τηλεόραση και στις σημαντικότερες τοπικές εφημερίδες.

Οι συναντήσεις εργασίας συνεχίστηκαν στα γραφεία του οργανισμού στη Μάλαγα όπου επισκεφτήκαμε κέντρα εκπαιδευτικού και ιστορικού ενδιαφέροντος όπως το Gibralfaro, το Alcazaba και ο βοτανικός κήπος.

🇪🇺Η τελική συνάντηση ολοκλήρωσε το έργο και άνοιξε πόρτες για περαιτέρω μελλοντικές ευρωπαϊκές συνεργασίες.

Comments are closed.